Ψυχολογική Υποστήριξη και Διατροφή

Σωματική άσκηση και αναπαραγωγική λειτουργία

Υπάρχουν αρκετά στοιχεία που μας βοηθούν στο να έχουμε εικόνα για τη σχέση μεταξύ της σωματικής δραστηριότητας και της αναπαραγωγικής λειτουργίας, τόσο στους άντρες όσο και στις γυναίκες. Οι περισσότερες από τις μελέτες  που έχουν  γίνει μέχρι σήμερα είναι είτε σε σε αθλητές ή σε άτομα που επισκέπτονταν κλινικές υποβοηθούμενης αναπαραγωγής.

ασκηση στον ανδρα

Περισσότερα

Σωματικό βάρος σε σχέση με την ανδρική γονιμότητα

Αποτελεί γεγονός ότι η παχυσαρκία έχει πάρει πολύ μεγάλες διαστάσεις παγκοσμίως, με αποτέλεσμα να θέτει σε κίνδυνο τη σωματική και ψυχολογική υγεία τόσο των αντρών, όσο και των γυναικών.

mens weight

Περισσότερα

Διατροφή πριν και μετά την εγκυμοσύνη

Η αντίληψη που θέλει τις εγκύους να τρώνε διπλά για να εξασφαλίσουν αποθέματα έχει ξεπεραστεί προ πολλού. Όσες θέλουν να προστατέψουν το έμβρυο που αναπτύσσεται μέσα στους, αλλά και να επανέλθουν όσο το δυνατόν συντομότερα στα κιλά τους χωρίς προβλήματα υγείας δεν έχουν παρά να ακολουθήσουν καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή. Η διατροφή είναι πολύ σημαντική για τη φυσική εξέλιξη της εγκυμοσύνης, του τοκετού και της λοχείας.

Περισσότερα

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Σας καλοσωρίζουμε στην Εμβρυογένεση και στο συναρπαστικό ταξίδι της ανθρώπινης αναπαραγωγής. Όλοι εμείς εδώ είμαστε αφοσιωμένοι με αγάπη, πάθος και αυταπάρνηση σε μία και μοναδική αποστολή. Να σταθούμε δίπλα σας και να σας οδηγήσουμε με επιτυχία στη πραγμάτωση του πιο υπέροχου ονείρου, της δημιουργίας οικογένειας!

Περισσότερα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λεωφόρος Κηφισίας 49,
Μαρούσι (Άνωθεν Media Markt).

+30 210 6104682

+30 210 6104688

info@embryogenesis.gr

Ωράριο Λειτουργίας

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στα Newsletter μας ενημερώστε για τα τελευταία μας νέα.
Όροι και Προϋποθέσεις