Ιατρική - Γυναικολογία

Διαγνωστική και Χειρουργική Λαπαροσκόπηση

Πρόκειται για χειρουργική μέθοδο που παρέχει τη δυνατότητα πραγματοποίησης της πλειοψηφίας των γυναικολογικών επεμβάσεων χωρίς τομή μέσω μικρών οπών στην κοιλιά διαμέτρου 4-10 χιλιοστών και με τη χρήση ειδικής κάμερας. Χρησιμοποιείται για την διάγνωση και αντιμετώπιση ενδομητρίωσης , ινομυωμάτων, συμφύσεων, υδροσαλπίγγων με στόχο είτε τη φυσική σύλληψη είτε την βελτίωση των αποτελεσμάτων στις θεραπείες υπογονιμότητας.

Διαγνωστική και Χειρουργική Υστεροσκόπηση

Η υστεροσκόπηση παρέχει την δυνατότητα ελέγχου και χειρουργικής παρέμβασης στο εσωτερικό της μήτρας που δεν παρέχει καμία άλλη μέθοδος. Πολύποδες, ενδομητρικές συμφύσεις και ινομυώματα μπορούν να θεραπεύουν χειρουργικά χωρίς διανυκτερευση στο νοσοκομείο.

Πρόκληση Ωορρηξίας και Ενδομητρική Σπερματέγχυση

Σε περιπτώσεις που υπάρχει πρόβλημα με τον κύκλο ή ασθενής ανδρικός παράγοντας το σπέρμα μπορεί να ενισχυθεί στο εργαστήριο και οι ωοθήκες να διεγερθούν με φάρμακα από το στόμα ή ενέσιμα . Η παρακολούθηση γίνεται με υπερηχογράφημα και εξετάσεις αίματος και η σπερματέγχυση είναι εντελώς ανώδυνη.

Λήψη Σπέρματος από Βιοψία Όρχεως (TESE)

 Το TESE είναι μια δοκιμασμένη μέθοδος θεραπείας για δυο κατηγορίες ανδρών

1) στο σπέρμα των οποίων δεν υπάρχουν σπερματοζωάρια ή
2) στους οποίους δεν είναι δυνατή η φυσιολογική εξαγωγή σπέρματος.

Περισσότερα

Δωρέα Ωαρίων

Η Εξωσωματική γονιμοποίηση με χρήση δανικών ωαρίων αφορά γυναίκες που στερούνται δικά τους ωάρια λόγω εμμηνόπαυσης. Είναι μία τεκμηριωμένη επιστημονικά διαδικασία με εξαιρετικά αποτελέσματα που σε εξειδικευμένες μονάδες τα ποσοστά επιτυχίας είναι πάνω από 50%. 

Στη Μονάδα μας εφαρμόζουμε την τεχνική αυτή για περισσότερα από 20 χρόνια με εξαιρετικά αποτελέσματα και μέσα σε πλαίσιο υπευθυνότητας και εφαρμογής ιδιαίτερα αυστηρών επιστημονικών και ηθικών κριτηρίων.

Με βάση την Ελληνική Νομοθεσία που ισχύει από το 2005 οι δότριες είναι υγιείς Ελληνίδες γυναίκες κάτω των 35 ετών που στα πλαίσια δικής τους προσπάθειας και εθελοντικής προσφοράς ή μερισμού (eggsharing) ωαρίων, ανωνύμως συγκατατίθενται στην προσφορά συγκεκριμένου αριθμού ωαρίων.

Οι δότριες δίνουν ένα λεπτομερές ατομικό και οικογενειακό ιστορικό και ελέγχονται για

  • μεταδοτικά νοσήματα (ηπατίτιδα, AIDS, σύφιλη κτλ),
  • αιματολογικά νοσήματα (μεσογειακή αναιμία, κυστική ίνωση),
  • ύπαρξη χρωμοσωμικών ανωμαλιών με καρυότυπο.

Τα εξωτερικά χαρακτηριστικά επίσης προσομοιάζονται μεταξύ των δύο γυναικών.

Η δέκτρια ωαρίων θα πρέπει θα πρέπει να ελεχθεί για το καλώς έχειν της μήτρας της και να γίνει η κατάλληλη ορμονική προετοιμασία της μήτρας για την υποδοχή των εμβρύων. Ο χρόνος αναμονής για την εξεύρεση ωαρίων είναι μεταξύ 1-3 μήνες.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας.  

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Σας καλοσωρίζουμε στην Εμβρυογένεση και στο συναρπαστικό ταξίδι της ανθρώπινης αναπαραγωγής. Όλοι εμείς εδώ είμαστε αφοσιωμένοι με αγάπη, πάθος και αυταπάρνηση σε μία και μοναδική αποστολή. Να σταθούμε δίπλα σας και να σας οδηγήσουμε με επιτυχία στη πραγμάτωση του πιο υπέροχου ονείρου, της δημιουργίας οικογένειας!

Περισσότερα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λεωφόρος Κηφισίας 49,
Μαρούσι (Άνωθεν Media Markt).

+30 210 6104682

+30 210 6104688

info@embryogenesis.gr

Ωράριο Λειτουργίας

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στα Newsletter μας ενημερώστε για τα τελευταία μας νέα.