Τεχνητή Ωρίμανση Ωαρίων (IVM)

Η εξωσωματική ωρίμανση ωαρίων περιλαμβάνει τη συλλογή ωαρίων από τις ασθενείς σε ανώριμο στάδιο (Germinal Vesicle Stage-GV), χωρίς τη διέγερσή των ωοθηκών με χρήση γοναδοτροπινών, και την ωρίμανσή τους με τη χρήση ειδικών καλλιεργητικών υλικών στο εργαστήριο.

Το βασικότερο πλεονέκτημα της παραπάνω τεχνικής είναι η αποφυγή της χρήσης γοναδοτροπινών για την διέγερση των ωοθηκών κατά την διαδικασία της εξωσωματικής. Έτσι η όλη διαδικασία γίνεται λιγότερο επίπονη για την ασθενή, ενώ αποφεύγονται επικίνδυνες καταστάσεις όπως η υπερδιέγερση ωοθηκών σε ασθενείς με πολυκυστικές ωοθήκες.

Ένα άλλο πλεονέκτημα της παραπάνω τεχνικής είναι το μειωμένο κόστος για τον κύκλο της εξωσωματικής. Η αποφυγή της χρήσης γοναδοτροπινών μπορεί να μειώσει σημαντικά το κόστος μιας εξωσωματικής όπου θα λάβει χώρα εξωσωματική ωρίμανση ωαρίων.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Σας καλοσωρίζουμε στην Εμβρυογένεση και στο συναρπαστικό ταξίδι της ανθρώπινης αναπαραγωγής. Όλοι εμείς εδώ είμαστε αφοσιωμένοι με αγάπη, πάθος και αυταπάρνηση σε μία και μοναδική αποστολή. Να σταθούμε δίπλα σας και να σας οδηγήσουμε με επιτυχία στη πραγμάτωση του πιο υπέροχου ονείρου, της δημιουργίας οικογένειας!

Περισσότερα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λεωφόρος Κηφισίας 49,
Μαρούσι (Άνωθεν Media Markt).

+30 210 6104682

+30 210 6104688

info@embryogenesis.gr

Ωράριο Λειτουργίας

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στα Newsletter μας ενημερώστε για τα τελευταία μας νέα.
Όροι και Προϋποθέσεις