Ποσοστά Επιτυχίας

Η διαρκής παρακολούθηση των ποσοστών επιτυχίας είναι επιβεβλημένη για κάθε σύγχρονο κέντρο υποβοηθούμενης αναπαραγωγής καθώς αντανακλά την ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών του. Τα ποσοστά που εμφανίζονται είναι μηνιαία και αφορούν στο σύνολο των ζευγαριών που υποβάλλονται σε εξωσωματική γονιμοποίηση με φαρμακευτική διέγερση, ανά ηλικιακή ομάδα και δεν αποτελούν, εξατομικευμένα ποσοστά για κάθε ζευγάρι. Θα συζητήσετε με τον Ιατρό σας έχοντας σαν δεδομένα: το ιατρικό σας ιστορικό, το αίτιο υπογονιμότητας, την ηλικία και θα σας αναλύσει το ποσοστό επιτυχίας σας.


Τα ποσοστά επιτυχίας της «Εμβρυογένεσις» είναι απο τα μεγαλύτερα στη χώρα μας και δεν έχουν σε τίποτα να ζηλέψουν απο τα ποσοστα αντίστοιχων Μονάδων της Βόρειας Ευρώπης ή της Αμερικής.

Δείτε τα Ποσοστά Επιτυχίας μαςΣεπτέμβριος 2014
Οκτώβριος 2014
Νοέμβριος 2014
Δεκέμβριος 2014
Ιανουάριος 2015
Φεβρουάριος 2015
Μάρτιος 2015
Απρίλιος 2015

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Σας καλοσωρίζουμε στην Εμβρυογένεση και στο συναρπαστικό ταξίδι της ανθρώπινης αναπαραγωγής. Όλοι εμείς εδώ είμαστε αφοσιωμένοι με αγάπη, πάθος και αυταπάρνηση σε μία και μοναδική αποστολή. Να σταθούμε δίπλα σας και να σας οδηγήσουμε με επιτυχία στη πραγμάτωση του πιο υπέροχου ονείρου, της δημιουργίας οικογένειας!

Περισσότερα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λεωφόρος Κηφισίας 49,
Μαρούσι (Άνωθεν Media Markt).

+30 210 6104682

+30 210 6104688

info@embryogenesis.gr

Ωράριο Λειτουργίας

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στα Newsletter μας ενημερώστε για τα τελευταία μας νέα.
Όροι και Προϋποθέσεις