Σας καλοσωρίζουμε στην Εμβρυογένεση και στο συναρπαστικό ταξίδι της ανθρώπινης αναπαραγωγής. Όλοι εμείς εδώ είμαστε αφοσιωμένοι με αγάπη, πάθος και αυταπάρνηση σε μία και μοναδική αποστολή. Να σταθούμε δίπλα σας και να σας οδηγήσουμε με επιτυχία στη πραγμάτωση του πιο υπέροχου ονείρου, της δημιουργίας οικογένειας!

Όπλα μας έχουμε τη γνώση, την υπερεικοσαετή εμπειρία, τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό, τις μοντέρνες και φιλικές εγκαταστάσεις και πάνω από όλα το ανθρώπινο δυναμικό μας!

Είμαστε υπερήφανοι για την κληρονομιά μας, που είναι δύο δεκαετίες ακατάπαυστης επιτυχούς λειτουργίας στην παγκόσμια πρωτοπορία της Επιστήμης. Και το αποτέλεσμα, περισσότερες από 25.000 τρυφερές υπάρξεις σε όλη τη χώρα και το εξωτερικό, δεκάδες χιλιάδες ευτυχισμένες οικογένειες. Είναι ευρέως παραδεκτό ότι η Εμβρυογένεση ανέβασε τον πήχη ψηλά και έφερε τη σύγχρονη τεχνολογία και άποψη της Εξωσωματικής Γονιμοποίησης στην Ελλάδα το 1991 με την έναρξη λειτουργίας της. Αυτό εξ'άλλου φαίνεται όχι μόνο από τις χιλιάδες παιδιών που γεννήθηκαν αλλά και από τις 'πρωτιές' μας σε νέες πρωτοποριακές τεχνικές.

Η φιλοσοφία μας συμπυκνώνεται στην καθημερινή προσπάθεια με πάθος, στην εξατομικευμένη θεραπεία, στην απλοποίηση της διαδικασίας, στο οικογενειακό-φιλικό περιβάλλον. Ρωτήστε φίλους και συγγενείς για μας! Σίγουρα στο περιβάλλον σας υπάρχουν άνθρωποι που γνωρίζουν το έργο μας! Σεβόμαστε την κληρονομιά μας, αγωνιζόμαστε μαζί σας για το παρόν και το μέλλον!