Ποιοι Είμαστε

Dr. Μηνάς Μαστρομηνάς

Dr. Μηνάς ΜαστρομηνάςΟ Μηνάς Μαστρομηνάς ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, το έτος 1980. Μετά την εκπλήρωση της στρατιωτικής του θητείας καθώς και του αγροτικού ιατρείου εξειδικεύθηκε στην Αθήνα στον τομέα της Μαιευτικής-Γυναικολογίας. Έλαβε, τίτλο ειδικότητας το 1989 και τον ίδιο χρόνο ανακηρύχθηκε Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Από το 1989 έως το 1991 εργάσθηκε, ως επιμελητής, στο τμήμα Εξωσωματικής Γονιμοποίησης και Αναπαραγωγής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Hammersmith στο Λονδίνο. Το 1992 ανέλαβε τη Διεύθυνση του τμήματος Εξωσωματικής Γονιμοποίησης του Μαιευτηρίου Μητέρα. Από το 1994 ίδρυσε και διευθύνει τη Μονάδα Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής: «ΕΜΒΡΥΟΓΕΝΕΣΙΣ», το μεγαλύτερο κέντρο Εξωσωματικής Γονιμοποίησης στη χώρας μας.

Περισσότερα

Dr. Steve Davies

Dr. Steve DaviesΟ Steve Davies είναι Κλινικός Εμβρυολόγος, πιστοποιημένος από την ESHRE. Συμμετέχει, ενεργά στα προγράμματα PGD & PGS που εφαρμόζονται στην Μονάδα Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής «Εμβρυογένεσις», στην έρευνα για τη βελτίωση και τελειοποίηση των τεχνικών βιοψίας καθώς και στη γενετική ανάλυση των ανευπλοιειδικών εμβρύων.

Περισσότερα

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Σας καλοσωρίζουμε στην Εμβρυογένεση και στο συναρπαστικό ταξίδι της ανθρώπινης αναπαραγωγής. Όλοι εμείς εδώ είμαστε αφοσιωμένοι με αγάπη, πάθος και αυταπάρνηση σε μία και μοναδική αποστολή. Να σταθούμε δίπλα σας και να σας οδηγήσουμε με επιτυχία στη πραγμάτωση του πιο υπέροχου ονείρου, της δημιουργίας οικογένειας!

Περισσότερα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λεωφόρος Κηφισίας 49,
Μαρούσι (Άνωθεν Media Markt).

+30 210 6104682

+30 210 6104688

info@embryogenesis.gr

Ωράριο Λειτουργίας

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στα Newsletter μας ενημερώστε για τα τελευταία μας νέα.