Εργαστηριακές εξετάσεις

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, ένα ζευγάρι, πριν την έναρξη του προγράμματος Εξωσωματικής Γονιμοποίησης, πρέπει να υποβληθεί σε κάποιους συγκεκριμένους βασικούς αιματολογικούς και ορμονολογικούς ελέγχους. Οι εξετάσεις αυτές μπορουν να γίνουν μέσω της Εμβρυογένεσης με το ταμείο σας. Οι απαντήσεις συνήθως είναι διαθέσιμες εντός 2 ημερών και η παραλαβή τους γίνεται 12μμ-14μμ καθημερινά. 

Ανάλογα με το ιστορικό του ζευγαριού, αν υπάρχουν περαιτέρω προβλήματα υγείας, τότε διενεργούνται πιο εξειδικευμένες εξετάσεις. Από τη στιγμή που θα ολοκληρωθούν οι εργαστηριακοί έλεγχοι και αξιολογηθούν τα αποτελέσματα, το ζευγάρι, εάν και εφόσον τα αποτελέσματά αυτά τους το επιτρέπουν, μπορεί να προχωρήσει σε πρόγραμμα Εξωσωματικής Γονιμοποίησης.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Σας καλοσωρίζουμε στην Εμβρυογένεση και στο συναρπαστικό ταξίδι της ανθρώπινης αναπαραγωγής. Όλοι εμείς εδώ είμαστε αφοσιωμένοι με αγάπη, πάθος και αυταπάρνηση σε μία και μοναδική αποστολή. Να σταθούμε δίπλα σας και να σας οδηγήσουμε με επιτυχία στη πραγμάτωση του πιο υπέροχου ονείρου, της δημιουργίας οικογένειας!

Περισσότερα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λεωφόρος Κηφισίας 49,
Μαρούσι (Άνωθεν Media Markt).

+30 210 6104682

+30 210 6104688

info@embryogenesis.gr

Ωράριο Λειτουργίας

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στα Newsletter μας ενημερώστε για τα τελευταία μας νέα.
Όροι και Προϋποθέσεις