Υπερδιέγερση Ωοθηκών

Στην προσπάθειά μας να παράγουμε πολλά και ώριμα ωάρια μπορεί να προκληθεί υπερδιέγερση ωοθηκών, ιδίως σε γυναίκες με ευαίσθητες στη διέγερση ωοθήκες, που έχουν την τάση να παράγουν πολλά ωοθυλάκια. Η υπερδιέγερση των ωοθηκών είναι μια δυσάρεστη κατάσταση που μπορεί να συμβεί σε ένα ποσοστό 1-2% και παρουσιάζεται με σημαντική διόγκωση των ωοθηκών, συλλογή υγρού και πόνο στην κοιλιά, τάση για εμετό και δυσκολία στην αναπνοή.

Η αντιμετώπιση είναι συντηρητική και στοχεύει στη διόρθωση των υγρών του σώματος, χορήγηση φαρμάκων για την καταπολέμηση της ναυτίας, του πόνου κλπ. Η υπερδιέγερση των ωοθηκών τις περισσότερες φορές πυροδοτείται από τις ορμόνες μιας επερχόμενης κύησης. Έτσι, η κύηση όχι μόνο δεν κινδυνεύει από την υπερδιέγερση, αλλά αντίθετα είναι αυτή που συχνά την προκαλεί. Η βαρύτητα της υπερδιέγερσης ποικίλει και συχνά χρειάζεται νοσοκομειακή νοσηλεία. Εάν μετά την εμβρυομεταφορά παρατηρήσετε σημαντική διόγκωση της κοιλιάς, δυσπεψία, κοιλιακό πόνο, τάση για εμετό κλπ., πρέπει να επικοινωνήσετε με τον γιατρό της Εμβρυογένεσης και να πάρετε οδηγίες.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Σας καλοσωρίζουμε στην Εμβρυογένεση και στο συναρπαστικό ταξίδι της ανθρώπινης αναπαραγωγής. Όλοι εμείς εδώ είμαστε αφοσιωμένοι με αγάπη, πάθος και αυταπάρνηση σε μία και μοναδική αποστολή. Να σταθούμε δίπλα σας και να σας οδηγήσουμε με επιτυχία στη πραγμάτωση του πιο υπέροχου ονείρου, της δημιουργίας οικογένειας!

Περισσότερα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λεωφόρος Κηφισίας 49,
Μαρούσι (Άνωθεν Media Markt).

+30 210 6104682

+30 210 6104688

info@embryogenesis.gr

Ωράριο Λειτουργίας

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στα Newsletter μας ενημερώστε για τα τελευταία μας νέα.