Εξωσωματική Γονιμοποίηση

Βασικά Σταδια Εξωσωματικής Γονιμοποίησης

Τα προγράμματα υποβοηθούμενης αναπαραγωγής απαιτούν σωστή τεχνική και εμπειρία. Τα τελευταία χρόνια, η επιστήμη έχει σημειώσει τεράστια άλματα κι έτσι πλέον, τα ζευγάρια που αποκτούν ένα ή περισσότερα παιδιά με αυτή την τεχνική είναι πολλά. Για την επιτυχία του προγράμματος, οι ειδικοί της Ιατρικής Μονάδας Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής "Εμβρυογένεσις" είναι δίπλα σε κάθε ζευγάρι για να το καθοδηγήσουν αλλά και για να επιλεχθεί η καλύτερη δυνατή προσέγγιση για την κάθε περίπτωση.

Περισσότερα

Διαδικασία Εξωσωματικής Γονιμοποίησης

Το πρόγραμμα προβλέπει την τακτική παρακολούθηση υπερηχογραφικά και ορμονικά της πρόκλησης πολλαπλής ωορρηξίας. Έτσι για υπερηχογράφημα και μέτρηση οιστραδιόλης πρέπει να είσθε – όποτε σας ζητηθεί αυτό απαραίτητα στην Μονάδα 7.00 – 9.00 πμ. Μετά τις 9.00 πμ αδυνατούμε να έχουμε αποτελέσματα οιστραδιόλης έγκαιρα το ίδιο μεσημέρι, με αποτέλεσμα να μπαίνει σε δοκιμασία η όλη προσπάθεια.

Περισσότερα

Γιατί να κάνετε εξωσωματική σε εμάς

  • Γιατί έχουμε την μεγαλύτερη εμπειρία στη χώρα στο χώρο της διάγνωσης και θεραπείας της υπογονιμότητας.
  • Γιατί προσφέρουμε τα μεγαλύτερα ποσοστά επιτυχίας, αναλαμβάνοντας ακόμη και τις πλέον δύσκολες περιπτώσεις.
  • Γιατί χρησιμοποιούμε τις πλέον σύγχρονες τεχνολογίες.
  • Γιατί καλύπτουμε όλο το φάσμα περιπτώσεων και αιτίων υπογονιμότητας.

Περισσότερα

Συνήθη ερωτήματα που αφορούν την Εξωσωματική Γονιμοποίηση

1.Ποιοι παράγοντες βοηθούν για ένα επιτυχές αποτέλεσμα;

Το καλό αποτέλεσμα είναι συνάρτηση των χαρακτηριστικών του ζευγαριού και του αιτίου της υπογονιμότητας από τη μία πλευρά και από την άλλη του επιπέδου της παρεχόμενης επιστημονικής φροντίδας από το κέντρο Εξωσωματικής Γονιμοποίησης.

Περισσότερα

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Σας καλοσωρίζουμε στην Εμβρυογένεση και στο συναρπαστικό ταξίδι της ανθρώπινης αναπαραγωγής. Όλοι εμείς εδώ είμαστε αφοσιωμένοι με αγάπη, πάθος και αυταπάρνηση σε μία και μοναδική αποστολή. Να σταθούμε δίπλα σας και να σας οδηγήσουμε με επιτυχία στη πραγμάτωση του πιο υπέροχου ονείρου, της δημιουργίας οικογένειας!

Περισσότερα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λεωφόρος Κηφισίας 49,
Μαρούσι (Άνωθεν Media Markt).

+30 210 6104682

+30 210 6104688

info@embryogenesis.gr

Ωράριο Λειτουργίας

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στα Newsletter μας ενημερώστε για τα τελευταία μας νέα.
Όροι και Προϋποθέσεις