Συνεντεύξεις

΄Αρθρο του κ. Μηνά Μαστρομηνά στην εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ.

H 15η Ιουνίου  έχει χαρακτηριστεί από την διεθνή επιτροπή πρωτοβουλίας  για την υπογονιμότητα (Assited Conception Taskforce-ACT) σαν ημέρα ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης του κοινού και ιδίως των ζευγαριών για την υπογονιμότητα, τις θεραπευτικές δυνατότητες της ιατρικής τεχνολογίας σήμερα  και τους επίσημους ιατρικούς φορείς αντιμετώπισης  του σοβαρού αυτού κοινωνικού προβλήματος.

 ΄Αρθρο του κ. Μηνά Μαστρομηνά στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ.

Δείτε το βίντεο εδώ: https://youtu.be/1TNLEcw639A

 

Ο Δρ. Μηνάς Μαστρομηνάς λύνει τις απορίες μας

Είναι γεγονός πως πλέον στις μέρες μας όλο και περισσότερα ζευγάρια αποφασίζουν να κάνουν παιδί σε αρκετά μεγάλη ηλικία από ό,τι στο παρελθόν.

Είτε αυτή η απόφαση αφορά οικονομικούς λόγους είτε ψυχολογικούς πλέον υπάρχει λύση για μία γυναίκα να διατηρήσει τη γονιμότητα της και δεν είναι άλλη από την κρυοσυντήρηση ωαρίων, τη σύγχρονη τεχνική εξωσωματικής γονιμοποίησης. Ρωτήσαμε το χειρουργό γυναικολόγο - μαιευτήρα, εξειδικευμένο σε προβλήματα γονιμότητας και στην εξωσωματική γονιμοποίηση, δρ Μηνά Μαστρομηνά όσα πρέπει να γνωρίζουμε. 

Δείτε το βίντεο εδώ:  https://youtu.be/rwQbKzJxRqo

 

Τα τελευταία 30 χρόνια έχει «δημιουργήσει» πάνω από 30.000 νέους ανθρώπους μέσω της εξωσωματικής μεθόδου, δίνοντας έτσι ελπίδα σε όλα εκείνα τα ζευγάρια που αδυνατούν ή δυσκολεύονται να τεκνοποιήσουν.