Συνέδρια

3ο Συνέδριο ΕΛΕΙΥΑ – ΠΕΚΕ | Ξενοδοχείο Athens Hilton, Αθήνα | 22 – 24 Φεβρουαρίου 2018
Η Ελληνική Εταιρεία Ιατρών Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ένωση Κλινικών Εμβρυολόγων, διοργανώνει το 3ο Συνέδριο «Εξωσωματικής Γονιμοποίησης» στο ξενοδοχείο Hilton στην Αθήνα στις 22 – 24 Φεβρουαρίου 2018.

 

Ο κ. Καραμαλέγκος Χρήστος, Εμβρυολόγος, Υπεύθυνος Αιματολογικών Ελέγχων & Έρευνας και Ανάπτυξης στην Εμβρυογένεση, θα παρευρεθεί στο 33ο Ετήσιο Συνέδριο του Ευρωπαϊκού Συλλόγου Ανθρώπινης Αναπαραγωγής και Εμβρυολογίας (ESHRE).

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στη Γενεύη της Ελβετίας από τις 2 έως τις 5 Ιουλίου 2017.

Η Τάνια Καραγιάννη, Bsc, Κλινική Εμβρυολόγος στην Εμβρυογένεση, συμμετείχε στο Workshop που διοργάνωσε η BioCare σε συνεργασία με την Illumina με θέμα "Best Practices in Embryology & Biopsy".

 To Workshop πραγματοποιήθηκε στην πόλη Alicante της Ισπανίας στις 8-9 Ιουνίου 2017.

Η Τάνια Καραγιάννη, Bsc, Κλινική Εμβρυολόγος στην Εμβρυογένεση, συμμετείχε στο Συνέδριο του Ευρωπαϊκού Συλλόγου Ανθρώπινης Αναπαραγωγής και Εμβρυολογίας (ESHRE) με θέμα “Η τέταρτη διάσταση - ο παράγοντας του χρόνου στην ανθρώπινη εμβρυολογία”.


Το συνέδριο έλαβε χώρα στο Μιλάνο στις 11-13 Μαϊου 2017.

Η Δρ. Χριστόπικου Δήμητρα, Υπεύθυνη Τμήματος Προεμφυτευτικού Ελέγχου Χρωμοσωμικών ανωμαλιών στην Εμβρυγένεση θα συμμετάσχει στο 16ο Διεθνές Συνέδριο στην Προεμφυτευτική Γενετική.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στη Βαλένσια της Ισπανίας στις 26-29 Μαρτίου 2017.

Την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017 ο Δρ. Μηνάς Μαστρομηνάς πραγματοποίησε ομιλία με θέμα το "Φυσικό Κύκλο" στα πλαίσια του 1ου Επιστημονικού Συμποσίου Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής "Νέοι Ορίζοντες στην Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή". 

Το Συμπόσιο πραγματοποιήθηκε στις 13-14 Ιανουαρίου 2017 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και την οργάνωσή του ανέλαβε η Επιστημονική Εταιρεία Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής "Conception of Life".