Συμμετοχή σε Συνέδρια

Συμμετοχή στο Παγκόσμιο Συνέδριο WCRPL 2016 στις Cannes, France

Η Εμβρυογένεση συμμετείχε στο Παγκόσμιο Συνέδριο Eπαναλαμβανόμενων Αποβολών που έγινε στις Κάννες, Γαλλια στις 14-17 Ιανουαρίου 2016.

cannes12650622 916547508441757 541815524 n

Περισσότερα

Συμμετοχή στο 1ο Συμπόσιο Κλινικής Γενετικής

Η Εμβρυογένεσις συμμετέχει στο 1ο Συμπόσιο Κλινικής Γενετικής που θα πραγματοποιηθεί Παρασκευή 22 και Σάββατο 23 Μαΐου στο Μέγαρο Μουσικής. 
To Συμπόσιο διοργανώνεται απο την Ελληνική Εταιρεία Ιατρικής Γενετικής, το Εργαστήριο Ιατρικής Γενετικής του Ε.Κ.Π.Α και την Ελληνική Εταιρεία Υποστήριξης Παιδιών με Γενετικά Προβλήματα «Το Μέλλον».

Περισσότερα

Συμμετοχή της Εμβρυογένεσης στο 13ο Πανελλήνιο Συνέδριο Μαιευτικής & Γυναικολογίας

Η Εμβρυογένεση συμμετέχει στο 13o Πανελλήνιο Συνέδριο Μαιευτικής και Γυναικολογίας που θα πραγματοποιηθεί στις 28-31 Μαίου 2015, στον Βόλο, στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας

Περισσότερα

Συμμετοχή στο Παγκόσμιο Συνέδριο PGDIS 2015 στο Chicago Illinois,USA

Η Εμβρυογένεση συμμετέχει στο 14o Παγκόσμιο Συνέδριο Προεμφυτευτικής Διάγνωσης που θα γίνει στο Chicago Illinois στις Ηνωμένες Πολιτείες 11-13 Μαΐου 2015.

Περισσότερα

1ο βραβείο στο Παγκόσμιο Συνέδριο Γονιμότητας (ESHRE), Κωνσταντινούπολη 2010, για την καλύτερη επιστημονική εργασία

Στο πλαίσιο εργασιών του Ετήσιου Συνεδρίου της Ευρωπαϊκής Κοινότητας Ανθρώπινης Αναπαραγωγής ESHRE (2012), στην Κωνσταντινούπολη, η ομάδα της Μονάδας μας τιμήθηκε με το Βραβείο Καλύτερης Εργασίας στον Τομέα των Κλινικών Επιστημών. Ειδικότερα, η εργασία που παρουσιάστηκε είχε τίτλο: "Καθυστέρηση των κυτταρικών διαιρέσεων στη μίτωση και αργή μετάβαση από τα -2 στα -4 κύτταρα στα πρώτα στάδια της in vitro ανάπτυξης των εμβρύων που κρίθηκαν ως ανευπλοιειδικά, στο στάδιο της αυλάκωσης (8 κύτταρα), με τη μέθοδο του συγκριτικού γενωμικού υβριδισμού με μικροσυτοιχίες DNA" και είχε εκπονηθεί από τους Steve Davies, Χριστόπικου Δήμητρα, Τσορβά Έρικα, Καραγιάννη Τάνια, Alan H. Handyside, Μαστρομηνά Μηνά. Πρόκειται για μια συνεργασία της Μονάδας Υποβοηθούμενης Παραγωγής 'Εμβρυογένεσις' και του Institute of Integrative and Comparative Biology, Faculty of Biological Sciences του Πανεπιστημίου του Leeds. Η χρωμοσωμική ανάλυση των ωαρίων με τη βιοψία των δυο πολικών σωματίων, σε γυναίκες που υπεισέρχονται σε εξωσωματική γονιμοποίηση, έχει αποδείξει το υψηλό ποσοστό λαθών στη διαδικασία της μείωσης που έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία αριθμητικών χρωμοσωμικών ανωμαλιών (π.χ σύνδρομο Down) στα ωάρια άρα και στα έμβρυά τους.

Περισσότερα

Συμμετοχή στο 30ο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Ανθρώπινης Αναπαραγωγής και Εμβρυολογίας (ESHRE 2014 - Μόναχο-Γερμανία, 29 Ιουνίου 2 Ιουλίου 2014)

Η επιστημονική ομάδα της Εμβρυογένεσης συμμετείχε στο 30ο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Ανθρώπινης Αναπαραγωγής και Εμβρυολογίας που έγινε στο Μόναχο, 29 Ιουνίου με 2 Ιουλίου 2014 με ανακοίνωση poster με τίτλο «Simplified consecutive natural cycles IVF compare favorably to stimulated ones, in good prognosis patients;», η οποία είχε εκπονηθεί από τους Μαστρομηνά Μ., Καραμαλέγκο Χ., Davies S., Αργυρού Μ., Σίσση Π., Καραγιάννη Τ., Μεντώρου Χ. και Οικονόμου Κ.

Περισσότερα

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Σας καλοσωρίζουμε στην Εμβρυογένεση και στο συναρπαστικό ταξίδι της ανθρώπινης αναπαραγωγής. Όλοι εμείς εδώ είμαστε αφοσιωμένοι με αγάπη, πάθος και αυταπάρνηση σε μία και μοναδική αποστολή. Να σταθούμε δίπλα σας και να σας οδηγήσουμε με επιτυχία στη πραγμάτωση του πιο υπέροχου ονείρου, της δημιουργίας οικογένειας!

Περισσότερα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λεωφόρος Κηφισίας 49,
Μαρούσι (Άνωθεν Media Markt).

+30 210 6104682

+30 210 6104688

info@embryogenesis.gr

Ωράριο Λειτουργίας

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στα Newsletter μας ενημερώστε για τα τελευταία μας νέα.