Οι πρωτιές της Εμβρυογένεσις

2012 - Το πρώτο παιδί μετά από προεμφυτευτικό έλεγχο πολικού σωματίου (polar body biopsy)

Η εμβρυογένεση βρίσκεται στην εξαιρετικά ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την γέννηση των πρώτων παιδιών που προήλθαν από κυήσεις κατόπιν βιοψίας πολικών σωματίων και γενετικού ελέγχου των ωαρίων των ασθενών. Πρόκειται για δύσκολα ιατρικά και εμβρυολογικά περιστατικά με αρκετές αποτυχημένες προσπάθειες σε άλλα κέντρα εξωσωματικής στη χώρα μας.

Περισσότερα

2011 - Το πρώτο παιδί μετά από πλήρη προεμφυτευτικό-προγενετικό έλεγχο (a-CGH)

Νέα επαναστατική εξέταση για την Προεμφυτευτική Διάγνωση Χρωμοσωμικών Ανωμαλιών. Η ΕΜΒΡΥΟΓΕΝΕΣΗ πρωτοστατεί και πάλι στην εφαρμογή μιας νέας και αξιόπιστης μεθόδου (array-CGH) για την ανάλυση όλων των χρωμοσωμάτων (46) στην Προεμφυτευτική διάγνωση εντός 12 ωρών, χρησιμοποιώντας μικροσυστοιχίες DNA (24sure) της εταιρείας Βluegnome.

Περισσότερα

2008 - Το πρώτο παιδί μετά από κατάψυξη-υαλοποίηση (vitrification) & απόψυξη ωαρίου

Πρόκειται για μια μικρή επανάσταση στον τομέα της εξωσωματικής, καθώς μέχρι σήμερα η επιστήμη μάς έδινε τη δυνατότητα να καταψύχουμε μόνο έμβρυα (γονιμοποιημένα ωάρια), γεγονός που δημιουργεί σοβαρά ηθικά διλήμματα αφού το τέλος τους είναι προδιαγεγραμμένο, πλέον μπορούμε να καταψύχουμε και ωάρια.

Περισσότερα

2004 - Το πρώτο παιδί μετά από προεμφυτευτικό-προγενετικό χρωμοσωμιακό έλεγχο (FISH)

Coming soon...

1997 - Το πρώτο παιδί μετά από προεμφυτευτικό-προγενετικό έλεγχο για Μεσογειακή Αναιμία

Coming soon...

1996 - Το πρώτο παιδί μετά από βιοψία όρχεως (TESE)

Το 1996 γεννιέται το πρώτο παιδί μετά από βιοψία όρχεως (TESE), χάρη στις προσπάθεις και τις πρωτοποριακές μεθόδους του ιατρικού προσωπικού της Μονάδας Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής 'Εμβρυογένεσις'.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Σας καλοσωρίζουμε στην Εμβρυογένεση και στο συναρπαστικό ταξίδι της ανθρώπινης αναπαραγωγής. Όλοι εμείς εδώ είμαστε αφοσιωμένοι με αγάπη, πάθος και αυταπάρνηση σε μία και μοναδική αποστολή. Να σταθούμε δίπλα σας και να σας οδηγήσουμε με επιτυχία στη πραγμάτωση του πιο υπέροχου ονείρου, της δημιουργίας οικογένειας!

Περισσότερα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λεωφόρος Κηφισίας 49,
Μαρούσι (Άνωθεν Media Markt).

+30 210 6104682

+30 210 6104688

info@embryogenesis.gr

Ωράριο Λειτουργίας

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στα Newsletter μας ενημερώστε για τα τελευταία μας νέα.