Εμβρυολόγοι

Αργυρού Μαρίνα

Αργυρού ΜαρίναΓεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε Βιολογία στο πανεπιστήμιο La Sapienza της Ρώμης. Έχει εκπονήσει τη διδακτορική της διατριβή στο τμήμα Βιολογίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου ειδικεύτηκε στην επίδραση αυξητικών παραγόντων στην ανάπτυξη εμβρύων. Εκπαιδεύτηκε στην Κλινική Εμβρυολογία και εργάζεται στον τομέα αυτόν από το 1992. Αποτελεί ένα από τα ιδρυτικά μέλη του εργαστηρίου Κλινικής Εμβρυολογίας της Μονάδας Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής «Εμβρυογένεσις». Έχει ειδικευτεί σε αρκετούς τομείς της κλινικής εμβρυολογίας που εκτός των άλλων περιλαμβάνουν: τη μικρογονιμοποίηση, τη βιοψία κυττάρων εμβρύων καθώς και την τεχνική της κατάψυξης εμβρύων με τη μέθοδο της υαλοποίησης. Τέλος, είναι υπεύθυνη για τα προγράμματα δωρεάς σπέρματος και ωαρίων της κλινικής μας.

Σίση Παρασκευή BSc (Hons), PhD

Σίση Παρασκευή BSc (Hons), PhDΣπούδασε Βιοχημεία και Φαρμακολογία στο πανεπιστήμιο Strathclyde της Γλασκώβης. Κατόπιν, πραγματοποίησε το διδακτορικό της στο τμήμα της Μαιευτικής και Γυναικολογίας του Πανεπιστημίου του Birmingham της Αγγλίας. Εργάστηκε για δύο χρόνια ως ερευνήτρια στα Πανεπιστήμια του Manchester και Cambridge της Αγγλίας. Εν συνεχεία επέστρεψε στην Ελλάδα όπου από το 1998 ως και σήμερα εργάζεται ως Κλινικός Εμβρυολόγος στην Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής «Εμβρυογένεσις».

Καραγιάννη Τάνια

Καραγιάννη ΤάνιαΣπούδασε Μοριακή Βιολογία στο Πανεπιστήμιο της Siena στην Ιταλία, απ'όπου αποφοίτησε με έπαινο το 2004.

Από το 2005 εργάζεται ως Κλινικός Εμβρυολόγος στη Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής «Εμβρυογένεσις» με ειδίκευση στη μικρογονιμοποίηση ΙCSI, τη βιοψία εμβρύων, την υαλοποίηση εμβρύων & ωοκυττάρων, την ανάλυση και προετοιμασία σπέρματος. Έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια και συνέδρια και είναι μέλος της ESHRE.

Καραμαλέγκος Χρήστος

23632876 1462509630536836 4320346853880307247 o

O Χρήστος Καραμαλέγκος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1974. Αποφοίτησε από το Pierce College, και συνέχισε τις σπουδές του στο Southeastern στις Βιολογικές επιστήμες. Από το 1996, εκπαιδεύτηκε στην Αναπαραγωγική Βιολογία στο Λονδίνο (Kings College Hospital) έως το 2000, όπου πήρε μέρος σε αρκετά ερευνητικά προγράμματα στα πλαίσια Διδακτορικού. Για αρκετά χρόνια εργάστηκε ως άμισθος συνεργάτης στο Μικροβιολογικό Τμήμα του Ιπποκράτειου Αθηνών όπως και στο Τμήμα Παιδικής και Εφηβικής Γυναικολογίας του Μαιευτηρίου Αλεξάνδρα. Από το 2002 εργάζεται στη μονάδα εξωσωματικής γονιμοποίησης 'Εμβρυογένεσις', έχοντας αναλάβει τη διέυθυνση του μικροβιολογικού/αιματολογικού τμήματος  και το Τμήμα Έρευνας και Εσωτερικού Ποιοτικού Ελέγχου έως σήμερα.

Μεντώρου Χριστίνα

Μεντώρου ΧριστίναΗ Χριστίνα Μεντώρου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1982. Σπούδασε Βιολoγία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και αποφοίτησε το 2005. Πραγματοποίησε την πτυχιακή της εργασία στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών. Κατόπιν συνέχισε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στο Bristol University της Αγγλίας από όπου πήρε το πτυχίο Μsc by Research in Clinical Biochemistry με υποτροφία το 2006. Από τον Ιανουάριο του 2007 εργάζεται ως Εμβρυολόγος στην Εμβρυογένεση. Παράλληλα συμμετέχει σε ερευνητικά προγράμματα με το τμήμα ανοσολογίας του Μαιευτηρίου Έλενα Βενιζέλου και με το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο.

Οικονόμου Κωνσταντίνος BSc, MSc, PhD, CCE

Οικονόμου Κωνσταντίνος M.Sc., C.C.E.Ο Κωνσταντίνος Α. Οικονόμου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1979. Σπούδασε Βιολογία στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και κατόπιν κλινική εμβρυολογία, βιοψίες εμβρύων και ιατρική εμβρύου στο University College of London. Ειδικεύθηκε στην κλινική εμβρυολογία (ACE Certificate in Clinical Embryology) και εργάσθηκε από το 2003 ως Senior Κλινικός Εμβρυολόγος σε παγκοσμίου φήμης κλινικές εξωσωματικής γονιμοποίησης του Λονδίνου, ενώ από το 2009 εργάζεται ως Consultant Κλινικός Εμβρυολόγος στην Εμβρυογένεση. Το 2017 του απονεμήθηκε διδακτορικός τίτλος σπουδών στην Κλινική Εμβρυολογία από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι ειδικός στις βιοψίες εμβρύων για Προεμφυτευτική Γενετική Διάγνωση (ΠΓΔ), ενώ είναι διευθυντής ποιότητας του εργαστηρίου ΠΓΔ της Εμβρυογένεσης. Είναι υπεύθυνος για την γέννηση των πρώτων παιδιών στην Ελλάδα με τις τεχνικές της βιοψίας πολικών σωματίων και βιοψίας βλαστοκύστης με ακόλουθη γενετική ανάλυση των εμβρύων με την τεχνική της καρυοχαρτογράφησης.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Σας καλοσωρίζουμε στην Εμβρυογένεση και στο συναρπαστικό ταξίδι της ανθρώπινης αναπαραγωγής. Όλοι εμείς εδώ είμαστε αφοσιωμένοι με αγάπη, πάθος και αυταπάρνηση σε μία και μοναδική αποστολή. Να σταθούμε δίπλα σας και να σας οδηγήσουμε με επιτυχία στη πραγμάτωση του πιο υπέροχου ονείρου, της δημιουργίας οικογένειας!

Περισσότερα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λεωφόρος Κηφισίας 49,
Μαρούσι (Άνωθεν Media Markt).

+30 210 6104682

+30 210 6104688

info@embryogenesis.gr

Ωράριο Λειτουργίας

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στα Newsletter μας ενημερώστε για τα τελευταία μας νέα.
Όροι και Προϋποθέσεις