Δελτία Τύπου

Συμμετοχή σε συνέδριο του ESHRE

Η Τάνια Καραγιάννη, Bsc, Κλινική Εμβρυολόγος στην Εμβρυογένεση, συμμετείχε στο Συνέδριο του Ευρωπαϊκού Συλλόγου Ανθρώπινης Αναπαραγωγής και Εμβρυολογίας (ESHRE) με θέμα “Η τέταρτη διάσταση - ο παράγοντας του χρόνου στην ανθρώπινη εμβρυολογία”.

Milan_header.jpgΤάνια 1

Περισσότερα

Συμμετοχή στο 16ο Διεθνές Συνέδριο στην Προεμφυτευτική Γενετική

Η Δρ. Χριστόπικου Δήμητρα, Υπεύθυνη Τμήματος Προεμφυτευτικού Ελέγχου Χρωμοσωμικών ανωμαλιών στην Εμβρυγένεση θα συμμετάσχει στο 16ο Διεθνές Συνέδριο στην Προεμφυτευτική Γενετική.

Xristopikou GEN

Περισσότερα

Ομιλία του Δρ. Μηνά Μαστρομηνά στο 1ο Επιστημονικό Συμπόσιο Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής

Την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017 ο Δρ. Μηνάς Μαστρομηνάς πραγματοποίησε ομιλία με θέμα το "Φυσικό Κύκλο" στα πλαίσια του 1ου Επιστημονικού Συμποσίου Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής "Νέοι Ορίζοντες στην Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή". 

16118396_1364094806985975_334067670_n.jpg

Περισσότερα

Συμμετοχή του Δρ. Μηνά Μαστρομηνά στο 1ο Επιστημονικό Συμπόσιο για την Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή

Την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017 ο Δρ. Μηνάς Μαστρομηνάς θα συμμετάσχει στο 1ο Επιστημονικό Συμπόσιο για την Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή με θέμα “Νέοι Ορίζοντες στην Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή”, το οποίο διοργανώνεται από την Επιστημονική Εταιρεία Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής “Conception of Life” και θα λάβει χώρα στο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

symposium.jpg

Περισσότερα

Συνάντηση με το Σωματείο Υποστήριξης Γονιμότητας "Κυβέλη" για την εξωσωματική γονιμοποίηση

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Σωματείο Υποστήριξης Γονιμότητας “Κυβέλη” για τη φιλοξενία την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου, όπου είχαμε την ευκαιρία και τη χαρά να συζητήσουμε για θέματα σχετικά με την εξωσωματική γονιμοποίηση, την υπογονιμότητα, αλλά και τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής.

Περισσότερα

Συμμετοχή στο 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γονιμότητας και Στειρότητας

Το 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γονιμότητας και Στειρότητας θα πραγματοποιηθεί στις 9-11 Δεκεμβρίου 2016 στο Ξενοδοχείο Porto Palace, στη Θεσσαλονίκη, σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Ιατρών Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής και την Πανελλήνια Ένωση Κλινικών Εμβρυολόγων αλλά και το Σωματείο Υποστήριξης Γονιμότητας “ΚΥΒΕΛΗ”.

Περισσότερα

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Σας καλοσωρίζουμε στην Εμβρυογένεση και στο συναρπαστικό ταξίδι της ανθρώπινης αναπαραγωγής. Όλοι εμείς εδώ είμαστε αφοσιωμένοι με αγάπη, πάθος και αυταπάρνηση σε μία και μοναδική αποστολή. Να σταθούμε δίπλα σας και να σας οδηγήσουμε με επιτυχία στη πραγμάτωση του πιο υπέροχου ονείρου, της δημιουργίας οικογένειας!

Περισσότερα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λεωφόρος Κηφισίας 49,
Μαρούσι (Άνωθεν Media Markt).

+30 210 6104682

+30 210 6104688

info@embryogenesis.gr

Ωράριο Λειτουργίας

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στα Newsletter μας ενημερώστε για τα τελευταία μας νέα.