Γυναικολογία και Υπογονιμότητα

ΥΨΗΛΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΒΙΤΑΜΙΝΗΣ D

vitamindsunH Βιταμίνη D μια λιποδιαλυτή στεροειδής ορμόνη, παίζει σημαντικό ρόλο στη διαδικασία της εμφύτευσης, καθώς υποδοχείς και ένζυμα της Βιταμίνη D έχουν εντοπιστεί στο ενδομήτριο.

Επιστημονικές διαπιστώσεις έχουν δείξει ότι 20-52% των γυναικών σε αναπαραγωγική ηλικία είναι ελλειπής σε επίπεδα Βιταμίνης D.

Περισσότερα

Τα ζευγάρια μπορούν να αυξήσουν τις πιθανότητές τους για εγκυμοσύνη πίνοντας καθημερινά ένα πλούσιο σε βιταμίνες smoothie

Τα ζευγάρια μπορούν να αυξήσουν τις πιθανότητές τους για εγκυμοσύνη πίνοντας καθημερινά ένα πλούσιο σε βιταμίνες smoothie, σύμφωνα με τους ερευνητές.

Εκείνοι που έπιναν το smoothie που περιείχε βιταμίνες C και D, ωμέγα 3 και φολικό οξύ εμφάνισαν ένα ποσοστό σύλληψης κατά 5% υψηλότερο.

 download.jpg

Περισσότερα

Οι μεγαλύτεροι άνδρες σε ηλικία έχουν μικρότερες πιθανότητες επιτυχίας σύλληψης μέσω της εξωσωματικής γονιμοποίησης

Το ποσοστό επιτυχίας των ζευγαριών που προχωρούν σε εξωσωματική γονιμοποίηση εξαρτάται από την ηλικία του άνδρα - όχι μόνο από τη γυναίκα, σύμφωνα με μια μελέτη των ΗΠΑ.

download.jpg

Περισσότερα

Ανεξήγητη Υπογονιμότητα: Σπερματέγχυση ή εξωσωματική;

Είναι συχνό αντικείμενο συζήτησης με ζευγάρια που έχουν φυσιολογικό σπέρμα, σάλπιγγες και κύκλο και πάνω από δύο έτη υπογονιμότητας αν θα έπρεπε να προχωρήσουν σε σπερματέγχυση με ή χωρίς πρόκληση ωοθυλακιορρηξίας ή να προσφύγουν απευθείας σε θεραπεία εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Pachydakis Anastasios

Περισσότερα

Φάρμακα εξωσωματικής γονιμοποίησης και υγεία της γυναίκας: Μύθοι και αλήθειες

Μία γκρίζα ζώνη και ατμόσφαιρα που συνεχίζει να αιωρείται στις μέρες μας, αποτελεί δυστυχώς συχνά τροχοπέδη στη σημαντική απόφαση μίας γυναίκας -ενός ζευγαριού- να ξεκινήσει μία θεραπεία εξωσωματικής γονιμοποίησης. Αν και είναι απόλυτα ξεκάθαρο και επιστημονικά αποδεδειγμένο πως τα φάρμακα της εξωσωματικής γονιμοποίησης δεν έχουν επίπτωση στην υγεία της γυναίκας με την ορθή χρήση τους, ακόμα και άνθρωποι από τον χώρο της υγείας διαδίδουν λανθασμένες πληροφορίες και επηρεάζουν την κοινή γνώμη.

Koufomixail Vasileios

Περισσότερα

Έξι μύθοι και δύο αλήθειες για την Εξωσωματική Γονιμοποίηση

1.Η Εξωσωματική δεν επιτυγχάνει ποτέ με την πρώτη προσπάθεια. Μύθος

Βάσει διεθνών στατιστικών, η πλειονότητα των νέων ζευγαριών σε ποσοστό πάνω από 60% θα επιτύχει με την πρώτη προσπάθεια. Γυναίκες μετά την ηλικία των 40 ετών έχουν μικρότερα ποσοστά επιτυχίας και γενικά απαιτούνται περισσότερες προσπάθειες.

mastrominas

Περισσότερα

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Σας καλοσωρίζουμε στην Εμβρυογένεση και στο συναρπαστικό ταξίδι της ανθρώπινης αναπαραγωγής. Όλοι εμείς εδώ είμαστε αφοσιωμένοι με αγάπη, πάθος και αυταπάρνηση σε μία και μοναδική αποστολή. Να σταθούμε δίπλα σας και να σας οδηγήσουμε με επιτυχία στη πραγμάτωση του πιο υπέροχου ονείρου, της δημιουργίας οικογένειας!

Περισσότερα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λεωφόρος Κηφισίας 49,
Μαρούσι (Άνωθεν Media Markt).

+30 210 6104682

+30 210 6104688

info@embryogenesis.gr

Ωράριο Λειτουργίας

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στα Newsletter μας ενημερώστε για τα τελευταία μας νέα.
Όροι και Προϋποθέσεις