ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΜΒΡΥΟΓΕΝΕΣΗ

Ιατρική μονάδα υποβοηθούμενης αναπαραγωγής

  
ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
ΟΝΟΜΑ (*)


ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ (*)

Invalid Input
EMAIL (*)

Invalid email address.
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ (*)

Please select a date when we should contact you.
ΜΗΝΥΜΑ (*)

Invalid Input
ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΩΡΑΣ

Invalid Input
Refresh
Invalid Input

Για την ακριβή ώρα και διαθεσιμότητα θα σας ενημερώσουμε τηλεφωνικάDr. Μηνάς Μαστρομηνάς

Έχει πραγματοποιήσει περισσότερες από 60.000 προσπάθειες Εξωσωματικής Γονιμοποίησης, από τις οποίες, έχουν γεννηθεί περισσότερα από 20.000 παιδιά. Το 1995 έλαβε μετά από εξετάσεις το αριστείο της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Γυναικολογίας και Μαιευτικής. Έχει συγγράψει πολλά άρθρα σε Ελληνικά και Διεθνή περιοδικά
της ειδικότητάς του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Dr. Steve Davies

Ο Steve Davies είναι Κλινικός Εμβρυολόγος, πιστοποιημένος από την ESHRE. Συμμετέχει, ενεργά στα προγράμματα PGD & PGS που εφαρμόζονται στην Μονάδα Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής «Εμβρυογένεσις», στην έρευνα για τη βελτίωση και τελειοποίηση των τεχνικών βιοψίας καθώς και στη γενετική ανάλυση
των ανευπλοιειδικών εμβρύων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ

Το προσωπικό του Κέντρου αποτελείται από ανθρώπους έμπειρους, άρτια καταρτισμένους
και απόλυτα ευαισθητοποιημένους στο θέμα της εξωσωματικής γονιμοποίησης και αποτελείται από:

  

Η ευθύνη της λειτουργίας του Ιατρικού Τομέα ανήκει στον Dr. Μηνά Μαστρομηνά,
ενώ την ευθύνη των εργαστηρίων έχει ο Dr. Steve Davies.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

μαζί στο όνειρο

   
 

Αποστολή & Φιλοσοφία

Η αποστολή και φιλοσοφία της Μονάδας Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής "Εμβρυογένεσις" είναι να παρέχει στα υπογόνιμα ζευγάρια το μέγιστο του αποτελέσματος σύμφωνα με τα διεθνή ιατρικά δεδομένα, μέσα σε ένα ανθρώπινο και φιλικό περιβάλλον. Για το σκοπό αυτό, επενδύουμε συνεχώς στην τέλεια υποδομή των εργαστηρίων μας και στην κατάρτιση του επιστημονικού, νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού. Κάθε ζευγάρι αντιμετωπίζεται ξεχωριστά ανάλογα με το αίτιο της υπογονιμότητας αλλά και τις ιδιαιτερότητές του.

Βασικές αρχές που διέπουν τις δραστηριότητές μας είναι:

  • Το ζευγάρι και το πρόβλημά του να είναι στο επίκεντρο όλων των δραστηριοτήτων μας.
  • Η ελαχιστοποίηση της ψυχικής και σωματικής ταλαιπωρίας του ζευγαριού, μέσω της δημιουργίας χαλαρής, ευχάριστης και ανθρώπινης ατμόσφαιρας, καθώς και ενός κλίματος εμπιστοσύνης.
  • Παροχή όσο το δυνατόν περισσότερης ολοκληρωμένης και σφαιρικής ενημέρωσης για την όλη διαδικασία αναπαραγωγής, τα ενδεχόμενα προβλήματα αλλά και το ευρύτατο φάσμα λύσεων, ειδικά σχεδιασμένων για κάθε πρόβλημα του ζευγαριού.
  • Μεγιστοποίηση της αποτελεσματικότητας και επίτευξη υψηλού ποσοστού κυήσεων, με όσο το δυνατόν μικρότερο οικονομικό, σωματικό και ψυχικό κόστος.

Γιατί να επιλέξετε εμάς

ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Έχουμε την μεγαλύτερη εμπειρία στη χώρα στο χώρο της διάγνωσης και θεραπείας της υπογονιμότητας. Περισσότερα από 20 χρόνια, υπηρετούμε με φλόγα το πιο όμορφο όνειρό σας!

ΥΨΗΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ

Προσφέρουμε τα μεγαλύτερα ποσοστά επιτυχίας, αναλαμβάνοντας ακόμη και τις πλέον δύσκολες περιπτώσεις.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΙΧΜΗΣ

Χρησιμοποιώντας τις πλέον σύγχρονες τεχνολογίες είμαστε σε θέση να καλύπτουμε όλο το φάσμα περιπτώσεων και αιτίων υπογονιμότητας.

ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ & ΑΙΣΘΗΜΑ ΕΥΘΥΝΗΣ

Προσφέρουμε δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη και εξατομικεύουμε την κάθε περίπτωση αποκλειστικά. Εργαζόμαστε 7 ημέρες την εβδομάδα από τις 7,00 πμ για την εξυπηρέτηση σας και για το καλό της κοινής μας προσπάθειας.

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ

Χρησιμοποιούμε το σύντομο πρωτόκολλο διέγερσης με τους ανταγωνιστές που είναι παγκοσμίως το πλέον αποδοτικό και φιλικό προς την ασθενή αφού διαρκεί μόνο 10-12 ημέρες

Πιστοποιήσεις

cert1cert2

Κάντε πραγματικότητα το τρυφερό σας όνειρο, μαζί μας.

Είμαστε δίπλα σας επιστημονικά και ανθρώπινα, να αφουγκραστούμε τις ανησυχίες σας, να διερευνίσουμε σε βάθος το πρόβλημά σας και να βοηθήσουμε στην φιλικότερη, οικονομικότερη και πιο αποτελεσματική λύση.

Η ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΑΣ

Πάθος για τη ζωή!

 

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Σας καλοσωρίζουμε στην Εμβρυογένεση και στο συναρπαστικό ταξίδι της ανθρώπινης αναπαραγωγής. Όλοι εμείς εδώ είμαστε αφοσιωμένοι με αγάπη, πάθος και αυταπάρνηση σε μία και μοναδική αποστολή. Να σταθούμε δίπλα σας και να σας οδηγήσουμε με επιτυχία στη πραγμάτωση του πιο υπέροχου ονείρου, της δημιουργίας οικογένειας!

Περισσότερα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λεωφόρος Κηφισίας 49,
Μαρούσι (Άνωθεν Media Markt).

+30 210 6104682

+30 210 6104688

info@embryogenesis.gr

Ωράριο Λειτουργίας

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στα Newsletter μας ενημερώστε για τα τελευταία μας νέα.
Όροι και Προϋποθέσεις